Ayten Gökçer’in vefatı ünlü isimleri yasa boğdu

Usta oyuncu Ayten Gökçer 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer’in cenazesi yarın öğle namazının ardından  Zincirlikuyu Mezarlığı’na eşi Cüneyt Gökçer’in yanına defnedilecek.

Gökçer’in ölümünün ardından ünlü isimler sosyal medyadan duygularını paylaştı.

MELEK BAYKAL

“Ayten ablam çok değerliydin benim için… Üç gün önce rüyamdaydın… Çok üzgünüm çok…
Hepimizin başı sağ olsun. Bir tanecik kızı Aslı’ya, torunlarına, tüm ailesine sabırlar diliyorum. Değerli ve güzel kadın huzur içinde uyu… Mekânın cennet olsun. Sizi hiç unutmayacağız”

DERYA BAYKAL

“Türk tiyatrosunun usta ismi Ayten Gökçer için çok üzgünüm… Mekanı cennet olsun. Kızı Aslı, yakınları ve tüm sanat camiasının başı sağ olsun,sabırlar dilerim…”

GÜVEN HOKNA

“Duayen oyuncu canım Ayten Gökçer’in vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Bu dünyadan müthiş iyi bir oyuncu geçti. Mekanı cennet olsun, nurlarda uyusun. Başta kızı Aslı Gökçer Oba’ya, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Çok üzgünüm.”

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

“En çok ‘ışığımı kapatma şekerim’ derdiniz çekimlerde Ayten Hanım… Oysa ki sizin kendi ışığınız zaten şahaneydi… ‘Gel Kanyon’da kahve içip dedikodu yapalım’ dediğiniz telefon artık gelmeyecek… Çok üzgünüm… Yattığınız yer nurla dolsun. Huzurla uyuyun.”

MAHSUN KIRMIZIGÜL

“Ah Ayten annem ah… Çok üzgünüm. Tiyatro ve sinemamızın çok değerli usta ismi Ayten Gökçer’in vefat haberini aldım.  Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

GÜL ONAT

“Ayten ablam önce anneme olan hayranlığınla sonra sıcacık kişiliğinle tanıdım seni büyük sanatçıydın.”

SUHA UYGUR

“Türk tiyatrosu büyük bir yıldızını kaybetti. Bir sürü güzellikler bırakıp veda etti. Her zaman sevgi ve saygıyla anacağım. Mekanınız cennet olsun.”

NİLGÜN BELGÜN

“Ayten Gökçer… Tiyatro sahnesinin en güzel en iyi oyuncularından biriydi. Çok da eğlenceli bir kadındı. Beni çok severdi ben de ona hayranlıkla bakardım hep. Yıllar önce Bodrum’daki yazlık evinde gece beni yemeğe davet ettiğinde hazırladığı sofrayı, gecenin geç vaktine kadar yaptığımız o muhteşem sohbeti, beni kapılara kadar geçirip arabama bindirmesini hiç unutmam. Samimi, sahici, ışığı şahane olan, neşeli, güldükçe daha da güzelleşen bir kadındı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir